Njoftime

Lista e IV e pyetesve te drejtimit - pjesa praktike - 22.06.2024Lista e III e pyetesve te drejtimit - pjesa praktike - 21.06.2024Lista e II e pyetesve te drejtimit - pjesa praktike - 20.06.2024Lista e I-re e pyetesve te drejtimit - pjesa praktike - 19.06.2024Njoftim per mbajtje te provimit per pyetes teorik - pjesa praktikeNjoftim per paraqitje te provimit per pyetës te drejtimit pjesa praktikeNjoftim per mbajtje te provimit per pyetes te drejtimit - pjesa teorikeLista e kandidateve per pyetes te drejtimit - pjeesa teorike Njoftim per provimin per pyetes te drejtimit - pjesa teorikeVendim për ndalimin e përkohshëm të qarkullimit të automjeteve në rrugën Nacionale N2 Hani i Elezit-KacanikNjoftim per mbajtje te provimit per pyetes teorikLista e kandidateve per pyetes teorikNjoftim per mbajtje te provimit per pyetes teorikNjoftim per paraqitje te provimit per pyetës teorik dhe pyetës te drejtimit –pjesa teorikeNjoftim për mbajtje te provimit me gojë për ligjërues profesionalDoracaku për dhënien e provimit profesional për pyetësin teorik dhe të ngasjesNjoftim- PËR RITESTIMIN E TRAJNIMIT BAZË PËR PYETËSIN TEORIKLista e kandidateve per provim per shofer instruktor - pjesa praktikeNjoftim per daten e provimit per shofer instruktor - pjesa praktikeNjoftim për kandidatët që kanë ndjekur trajnimin bazë për pyetësNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer - pjesa praktikeNjoftim per paraqitje te prezentimit per ligjerues profesionalNjoftim për provimin për testimin e kandidatëve për patent shoferLista nr.4. Për provimin Shofer instr. dt. 20.04.2024 ora 16;00Lista nr.3. Për provimin Shofer instr. dt. 20.04.2024 ora 14;00Lista nr.2. Për provimin Shofer instr. dt. 20.04.2024 ora 12;00Lista nr.1. Për provimin Shofer instr. dt. 19.04.2024 ora 16;00Njoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveLista Ligjerues Profesional - 19.04.2024Njoftim per mbajtjen e provimit për ligjerues profesionalNjoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveLista e kandidateve per testimin e pyetesve teorikNjoftim per kriteret e hapjes se Qendres se Kontrollimit Teknik te Automjeteve ne komunen e Fushe Kosoves, Rahovecit dhe PrizrenitNjoftim per kandidatet per pyetes te teoriseNjesia Kadastrale per dhenien ne shfrytzimOBRAZAC ZA PODNOŠENJE PONUDE ZA ZAKUPFORMULARI PËR DORËZIMIN E OFERTËS PËR QIRAMARRJE 2024 - Zveçan - Boletin 2005-0SHPALLJE PUBLIKE PER DHENJEN NE SHFRYTZIM TE PRONAVE 2024 Zveçan - Boletin 2005-0Trajnimi baze per pyetes teorikNjoftim per paraqitje te provimit per shofer instruktor - pjesa teorikeNjoftim Per aplikim per provimin e pyetesit te drejtimit-pjesa teorikeNjoftim Per aplikim per provimin e pyetesit teorikNjoftim per paraqitjen e seminarit dhe provimit per Ligjerues Profesional ne auto shkolleNjoftimi për Kandidatët e suksesshëm për pozitat në Njësinë për Zbatimin/Menaxhimin e projektit të ndërtimit të rrugës Milloshevë-Mitrovicë, dhe Zgjerimi i Rrugëve RajonaleFtese per Shprehje te Interesit - Per pjesemarrje te Eksperteve ne Njesine Implementuese per Implementimin/Menaxhimin e projektit te ndertimit te rruges Millosheve – Mitrovice, dhe Zgjerimi I Rrugeve RajonaleLista e - I - shofer instruktor-Praktikë 23.02.2024 Ora 8:00Lista e - II - shofer instrtruktor-Praktikë 24.02.2024 Ora 8:00Njoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeLista e ligjerueseve per prezantim te temes 22.02.2024 ora 10;00Njoftim per mbajtje te provimit me gojë (prezentim të temes mesimore) per ligjerues profesionalNjoftim per paraqitje te prezentimit per ligjerues profesionalNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa praktikeVendimi per FAST TRAVELL DOOVendimi per TOLI REISENLista Ligj. Prof. 07.02.2024 Ora 12;00lista nr. 1. Për provimin Shofer instr. dt. 07.02.2024 ora 14;00lista nr. 2. Për provimin Shofer instr. dt. 07.02.2024 ora 16;00lista nr. 3. Për provimin Shofer instr. dt. 08.02.2024 ora 12;00lista nr. 4. Për provimin Shofer instr. dt. 08.02.2024 ora 14;00lista nr. 5. Për provimin Shofer instr. dt. 08.02.2024 ora 16;00lista nr. 6. Për provimin Shofer instr. dt. 09.02.2024 ora 12;00lista nr. 7. Për provimin Shofer instr. dt. 09.02.2024 ora 14;00lista nr. 8. Për provimin Shofer instr. dt. 09.02.2024 ora 16;00Njoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreve,Njoftim per mbajtjen e provimit për ligjerues profesionalFtese per Shprehje te Interesit per Pozitat ne NJZPNjoftimi per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa teorikeNjoftim për seminar dhe paraqitje te provimit për ligjërues profesionalNjoftimi per kontrollim teknik te automjeteve (dhenia e pëlqimit)9850-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-NTT Lindi Tours9849-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Eli Tour Group9848-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Er Lines9847-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Fast Travel Doo.pdf9846-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Firmic Tours9845-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Herolindi Komerc9844-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Memi Travel9843-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-My Bus9842-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-NSHT Berisha Impex9841-Vendim -Refuzohet kerkesa e operatorit -NSHT Berisha Impex9840-Vendim -Refuzohet kerkesa e operatorit -Arbeni Tours.pdf9839-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Arbeni Tours9838-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Bajriqi.pdf9837-Vendim -Refuzohet kerkesa e operatorit -Arbeni Tours9836-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-B.I.Harea9835-Vendim -Refuzohet kerkesa e operatorit-A.T.Edi Tours9834-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-A.T.Atmaxha Trans9833-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit-Berdyna Travel9832-Vendim -Aprovohet kerkesa e operatorit - Dita Travel9711-Vendim - Aprovohet kerkesa e operatorit NTP Dili Comerc9712-Vendim - Refuzohet ankesa e operatorit Unioni i shoqates se operatoreve te transportit9713-Vendim - Aprovohet ankesa e operatorit -SHTU Therande9714-Vendim -Refuzohet ankesa e operatorit -DrenasiNjoftim për anulim të trajnimit për pyetës të drejtimitNjoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeLista per mbajtjen e provimit per shofer instruktor 14.12.2023Lista per mbajtjen e provimit per shofer instruktor 15.12.2023Lista per mbajtjen e provimit per shofer instruktor 16.12.2023Njoftim për paraqitje te provimit për instruktor shofer pjesa praktikeKoncept Dokument në Fushën e AutomjeteveNjoftim per provimin per licencim dhe rilicencim te pyetes te drejtimit - pjesa teorikeNjoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveLista e shofer instruktoreve per licencim - 29.11.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 29.11.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 29.11.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 30.11.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 30.11..2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 01.12.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 01.12.2023Njoftim per provimin me gojë ( prezantim te temës mesimore) per ligjërues profesionalLista për mbajtje te provimit për pyetës te drejtimit pjesa praktikeNjoftim për mbajtje te provimit për pyetës te drejtimit pjesa praktikeNjoftim për paraqitjen e prezentimit për ligjërues profesional ne auto shkollëNjoftim për paraqitje te provimit per instruktor shofer - pjesa teorikeShpallja e nisjeve të lira në transportin ndër-urbanAplikacioni per pyetes te drejtimitTrajnimi për pyetës të drejtimitNjoftim për paraqitje të provimit për pyetes te drejtimit pjesa praktikeNjoftim për mbajtjen e provimit për ligjërues profesional ne auto shkollë Njoftim per paraqitje te provimit per licencim dhe perteritje te licences per Pyetes te Drejtimit nga Pjesa TeorikeNjoftim për paraqitje të seminarit dhe provimit për ligjërues profesional në auto shkollëLista e pjesmarrsëve për Trajnim Bazë per Ligjerues ProfesionalNjoftim për mbajtje te trajnimit bazë për ligjërues profesional Njoftim për kriteret për hapjen e Qendrës për Kontrollim Teknik - Drenas dhe Zubin PotokNjoftim per mbajtjen e provimit per pertrirje te licences per ligjerues profesional ne auto shkollaNjoftimi per paraqitje te provimit per ligjërues profesional në auto shkollëNjoftim per mbajtjen e provimit per shofer instruktorLista e shofer instruktoreve per licencim - 02.10.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 30.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 29.09.2023Njoftim per paraqitje te trajnimit per pyetës teorikNjoftim per trajnimin baze dhe seminarin per ligjërues profesionalNjoftim për paraqitje te provimit per instruktor shofer - pjesa praktikeNjoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveLista e shofer instruktoreve per licencim - 14.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 14.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 13.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 13.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 13.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 12.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 12.09.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 12.09.2023Njoftim per mbajtjen e trajnimit per pyetes teorikNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer - pjesa teorikeNjoftimi për paraqitje te provimit për instruktor shoferNjoftim per organizimin e dy trajnimeve per pyetes teorikAPLIKACIONI PËR TRAJNIM PËR PYETËS TEORIKNjoftim per kontrollimin teknik te automjeteveNjoftim për shtyrjen e mbajtjes së provimit për patent shofer - pjesa teorikeNjoftim per prezantim te temes per ligjerues profesionalLista e kandidateve per Licencim te Ligjeruesit profesionalNjoftim per mbajtjen e provimit per ligjerues profesionalLista e pyeteseve te licencuar per pjesen teorikeLista e pyeteseve te drejtimit Njoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeLista e shofer instruktoreve per licencim - 31.05.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 30.05.2023Njoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa praktikeNjoftimi per paraqitje te seminarit dhe provimit per ligjerues profesionalLista e shofer instruktoreve per licencim - 17.05.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 17.05.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 16.05.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 16.05.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 15.05.2023Lista e shofer instruktoreve per licencim - 15.05.2023Njoftim per mbajtjen e provimit per shofer instruktorNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shoferNjoftim per paraqitje te prezantimit per ligjerues profesionalLista e pyeteseve te drejtimit Lista e pyeteseve te licencuar per pjesen teorikeLista e kandidateve per provimin per ligjerues profesionalNjoftim per mbajtje te provimit per ligjerues profesionalVendimi per Zyrtarin Sinjalizues - MMPHINjoftim per mbajtjen e provimit per pyetes teorikLista e dyte - Shofer Instruktor Praktike 25.02.2023 ora 8:00Lista e pare - Shofer Instruktor Praktike 24.02.2023 ora 8:00Njoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeVendim per anulimNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer - pjesa pratikeLista nr. 2 Per provimin Shofer instruktor date 08.02.2023 ora 13:30Lista nr.1. Per provimin Shofer instruktor date 08.02.2023 ora 12:00Lista nr.3. Per provimin Shofer instruktor date 08.02.2023 ora 15:00Lista nr.4. Për provimin Shofer instruktor date 09.02.2023 ora 12:00Lista nr.5. Per provimin Shofer instruktor dt 09.02.2023 ora 13:30Lista nr.6. Per provimin - Shofer instruktor date 09.02.2023 ora 15:00Njoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveNjoftimi per shpallje te listes me kandidatet e suksesshem qe kane aplikuar per 5 pozitat ne NjZPNjoftim per mbajtje te provimit per pyetes teorikNjoftim per e-testimiNjoftimi per paraqitje te seminarit dhe provimit per ligjerues profesional Njoftimi per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa teorikeVertetimi dhe Vazhdimi I RENDEVE TE UDHETIMIT ne transportin nderurban te udhetareveLista per mbajtje te provimit per pyetes te drejtimit - pjesa praktikeNjoftim per mbajtje te provimit per pyetes te drejtimit - pjesa praktikeNjoftimi për paraqitje te provimit për pyetës te drejtimit pjesa praktike Njoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa praktikeLista 3 per provimin Shofer instruktor date 06.12.2022 ora 15;00Njoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa teorikeNjoftim per mbajtje te provimit per pyetes te drejtimit - pjesa teorikeNjoftim per paraqitje te provimit per shofer instruktor - pjesa teorikeVendimi per shpalljen publike e nisjeve te lira te subvencionuara per transportin nder-urbanNjoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeNjoftim per mbajtje te provimit me goje (prezantim te temes) per ligjerues profesionalNjoftim per paraqitje te prezantimit per ligjerues profesional ne auto shkolleNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa praktikeNjoftim per paraqitje te provimit per pyetes teorikeLista e kandidateve per Licencim te Ligjeruesit profesionalNjoftim per mbajtjen e provimit per ligjerues profesionallista 1 Per provimin Shofer instruktor data 18.10.2022 ora 12:00lista 2 Per provimin Shofer instruktor data 18.10.2022 ora 13:30lista 3 Per provimin Shofer instruktor data 18.10.2022 ora 15:00lista 4. Per provimin Shofer instruktor data 18.10.2022 ora 16;30Njoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveAplikacion per nisjet e e lira 2022Shpalja e nisjeve te lira 2022Njoftim per pyetes teorikNjoftim per paraqitje te provimit per ligjerues profesionalNjoftim për shtyrje te provimit për instruktor shofer nga pjesa teorikeNjoftim për shtyrje te provimit për pyetës te drejtimit nga pjesa teorikeNjoftim - seminar për përtëritje te licencës dhe provim për Licencim dhe Përtëritje ( Ri licencim) të licencës për Ligjërues Profesional në Auto shkollëNjoftim për paraqitje të provimit për pytës të drejtimit për pjesën teorike nga data 12.08.2022 deri me dt. 17.08.2022Lista e shofer instruktoreve per licencim - 24.08.2022Lista e shofer instruktoreve per licencim - 24.08.2022Lista e shofer instruktoreve per perteritje te licences - 24.08.2022Lista e shofer instruktoreve per perteritje te licences - 24.08.2022Njoftim për mbajtjen e provimit për instruktor shofer – pjesa teorikeNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shoferNjoftim per aplikim per pyetës te drejtimit pjesa teorikeLista 3 shofer instruktor - Praktik 03.06.2022 ora 9:00Lista 2 shofer instruktor - Praktik 02.06.2022 ora 9:00Lista 1 shofer instruktor - Praktik 01.06.2022 ora 9:00Njoftim për datën e provimit për instruktor shofer nga pjesa praktikeNjoftim per paraqitje te provimit per instruktor shofer pjesa praktikeNjoftim per daten e provimit per instruktor shofer nga pjesa teorikeLista nr. 1 Për provimin - Shofer instr. dt. 24.05.2022 ora 13;00Lista nr. 2 për provimin Shofer instruktor dt.24.05.2022 ora 14;30Lista nr.3 Për provimin - Shofer instr. dt. 24.05.2022 ora 16;00Njoftimi për paraqitje te provimit për instruktor shoferNjoftim per mbajtjen e provimit me gojë (prezantimi i temës) per ligjerues profesional ne auto shkollëLista 3 prezantim Ligjerues 12.05.2022 ora 09,00Lista 2 prezantim Ligjerues 11.05.2022 ora 09,00Lista 1 prezantim Ligjerues 10.05.2022 ora 09,00Njoftim per mbajtje te provimit per instruktor shofer nga pjesa praktikeNjofim per paraqitje te provimit me gojë(prezantimit te temës ) per ligjërues profesionalNjoftimi për paraqitje te provimit për instruktor shofer pjesa praktikeLista per mbajtje te provimit per ligjerues professional në auto shkollëNjoftimi per mbajtje te provimit per ligjerues professional në auto shkollëNjoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveLista nr.9 Shofer instruktor 20.04.2022 ora 17;00Lista nr.8 Shofer instruktor 20.04.2022 ora 15;00Lista nr.7 Shofer instruktor 20.04.2022 ora 13;00Lista nr.6 Shofer instruktor 14.04.2022 ora 17;00Lista nr.5 Shofer instruktor 14.04.2022 ora 15;00Lista nr.4 Shofer instrruktor 14.04.2022 ora 13;00Lista nr.3 Shofer instruktor 13.04.2022 ora 17;00Lista nr.2 Shofer instruktor 13.04.2022 ora 15;00Lista nr.1 Shofer instruktor 13.04.2022 ora 13;00Zyrtar i lartë për ndërtimatëri në departamentin e menaxhimit të rrugëveNjoftimin për krijimin e lishtës së ngushtë Zëvëndësdrejtor/esh për Shërbime Administrative Financiare në ASHNANjoftim per paraqitje te provimit per ligjerues profesional ne auto shkollëNjoftim për angazhimin e pyetësveNjoftim për shtyerjen e provimit për shofer instruktorLista nr.1 Shofer instruktor 29.03.2022 ora 13;00Lista nr.2 Shofer instruktor 29.03.2022 ora 15;00Lista nr.3 Shofer instruktor 29.03.2022 ora 17;00Lista nr.4 Shofer instruktor 30.03.2022 ora 13;00Lista nr.5 Shofer instruktor 30.03.2022 ora 15;00Lista nr.6 Shofer instruktor 30.03.2022 ora 17;00Lista nr.7 Shofer instruktor 31.03.2022 ora 13;00Lista nr.8 Shofer instruktor 31.03.2022 ora 15;00Lista nr.9 Shofer instruktor 31.03.2022 ora 17;00Njoftim per daten e provimit per licencim dhe rilicencim te shofer instruktoreveLista e kandidatëve për pyetës të drejtimi pjesa praktike 18.03.2022Lista e kandidatëve për pyetës të drejtimi pjesa praktike 19.03.2022Njoftim për mbajtje te provimit per pyetes te drejtimit pjesa praktikeLista 1 prezantim Ligjerues 14.03.2022 ora 15Lista 2 prezantim Ligjerues 15.03.2022 ora 15Lista 3 prezantim Ligjerues 16.03.2022 ora 15Lista 4 prezantim Ligjerues 17.03.2022 ora 15Njoftim per mbajtjen e provimit me gojë (prezantimi i temës) per ligjerues profesional ne auto shkollëNjoftim per paraqitje të provimit per pyetës të drejtimit - pjesa praktikeNjoftim për paraqitje te provimit nga pjesa me gojë (prezantimi i temës) per ligjerues profesionalNjoftimi per paraqitje te provimit per instruktor shoferLista e Dytë e kandidatëve për Licencim dhe Rilicencim për Ligjerues profesional dt. 09.03.2022 Ora 16.00Lista e Parë e kandidatëve për Licencim dhe Rilicencim për Ligjerues profesional dt. 09.03.2022 Ora 14.00Njoftim për mbajtje te provimit për ligjërues profesionalShpallje e Konkursit - Drejtor i Departamentit për Patentë ShoferNjoftim për paraqitjen e provimit për Ligjërues Profesional në Auto shkollëLista për Trajnim Bazë Ligj.Prof. 24.02.2022Lista për Trajnim Bazë Ligj.Prof. 23.02.2022Njoftim per mbajtjen e trajnimit bazë per Ligjerues ProfesionalNjoftim per trajnim bazë dhe seminar per ligjerues profesionalKonkurs - Zëvendësdrejtor/esh për shërbime administrative fianciare në AShNANjoftim per datën e provimit nga pjesa praktike per instruktor shoferNjoftim per paraqitje te provimit nga pjesa praktike për instruktor shoferNjoftimi per pyetesNjoftim per mbajtje te provimit per pyetës të drejtimit nga pjesa teorikeNjoftim per datën dhe orën e mbajtjes se prezantimit per ligjerues profesional në auto shkollëNjoftim per datën dhe orën e mbajtjes se prezantimit per ligjerues profesional në auto shkollëNjoftim per datën dhe orën e mbajtjes se prezantimit per ligjerues profesional në auto shkollëParaqitja e prezantimit per ligjerues profesional ne auto shkollëNjoftim per mbajtjen e provimit per ligjerues profesional - Lista e kandidateveNjoftim per shtyrje te provimit per instruktor shoferNjoftim për paraqitje të seminarit dhe provimit për ligjerues profesional në auto shkollëNjoftimi për mbajtje te provimit për shofer instruktorNjoftim për ligjëruesit profesional në auto shkollëNjoftim për paraqitje të provimit për instruktor shoferDokumentacioni i nevojshëm për provim - licencim dhe rilicencim të licencës për ligjerues profesional në auto shkollëVendim për anulimin e rezultatit të provimit për pyetës të drejtimitNjoftim për seminar për ligjerues profesional në auto shkollëNjoftim për aplikim për paraqitje të provimit në pjesën teorikeNjoftim për licencim dhe përtrirje të licencës për pyetës të drejtimitNjoftim per trajnimin periodik per pyetes te drejtimit per kat. C dhe DNjoftim për aplikim për pyetës të drejtimitAplikacioni për pyetës të drejtimitNjoftim për kandidatët e listës së ngushtë për Drejtor në AShNANjoftim për shtyrjen e provimit për ligjerues profesional për auto shkollaNjoftimi i kandidatëve për paraqitjen e provimit për licencim dhe rilicencim të Ligjeruesit ProfesionalSeminar për Ligjerues Profesional në auto shkollëNjoftim për pezullimin e vendimit për tiketa ngjitëse Njoftim lidhur me paraqitjen dhe mbajtjen e provimeve për shofer instruktor nga pjesa praktikeNjoftimi për paraqitjen e provimit për Licencim të Ligjerues Profesional në ASHNjoftim për provim për Licencim dhe Rilicencim për Ligjerues Profesional në ASHSeminar për Ligjerues Profesional dhe provimi për licencim dhe përtëritje (rilicencim) të licencës për Ligjerues Profesional në Auto ShkollëNjoftimi i kandidatëve për orarin e ndjekjes së trajnimit bazë për Ligjerues ProfesionalNjoftim për datën e provimit për licencim dhe rilicencim të shofer instruktorëveNjoftim lidhur me mbajtjen e provimit për Pyetës të Drejtimit nga Pjesa PraktikeAplikacioni për trajnimin bazë për ligjerues profesionalNjoftim per kandidatët e interesuar për të ndjekur trajnimin bazë për Ligjerues ProfesionalNjoftim për mbajtjen e provimit për Pyetës të Drejtimit nga Pjesa TeorikeAplikacioni per pyetes te drejtimitNjoftim per paraqitje te provimit per licencim dhe perteritje te licences per Pyetes te Drejtimit nga Pjesa TeorikeAplikacioni Njoftim per provimin per shofer instruktorNjoftim per anulimin e aktivitetit te prokurimitOrari për paraqitjen e Testit Teorik - Regjioni i MitrovicësOrari për paraqitjen e Testit Teorik - Regjioni i PrishtinësNjoftim për paraqitje të provimit për licencim dhe përtëritje të licencës për Pyetës te Drejtimit nga Pjesa TeorikeAplikacioni për pyetës të drejtimitNjoftim lidhur me paraqitjen dhe mbajtjen e provimeve për shofer instruktor nga pjesa PraktikeNjoftim për provimin për shofer instruktor - pjesa teorikeNjoftimi për shtyerjen e provimeve për shofer instruktor nga Pjesa TeorikeNjoftim - Provimi për pyetës teorikAplikacioni dhe deklarata për konflikt interesi per shofer instruktorNjoftimi për mbajtjen e provimit për licencim dhe pertrirje te licencës për shofer Instruktor - PJESA TEORIKE Njoftim për trajnimin Periodik për Pyetës të Drejtimit - Kategoria C dhe DNjoftim për provim për instruktor të shoferëve - pjesa praktikeNjoftim për anulimin e vendimit nr. 583 lidhur me caktimin e orarit për provimRitestimi i kandidatëve për vlerësimin e njohurive lidhur me trajnimet për Pyetës TeorikShtyhet provimi për vlerësimin e pyetësit teorik dhe të drejtimit nga pjesa teorikeNjoftim per provim per pyetes te drejtimit - pjesa teorikeAplikacioni per pyetesNjoftim për mbajtje dhe paraqitje të provimit për pyetës teorikNjoftim lidhur me orarin e paraqitjes së kandidatëve për provim praktikë ( kategoria “B”) në PrishtinëNjoftimi lidhur me pagesat dhe datën e vlerësimit të njohurive (testimit) lidhur me trajnimet për Pyetës TeorikNjoftim për paraqitjen e provimit për pyetës të drejtimit nga pjesa praktikeNjoftimi për datën dhe vendin e mbajtjes së provimit për pyetës të drejtimitNjoftim rreth paraqitjes së provimeve nga pjesa praktike për shofer instruktorNjoftim për mbajtjen e provimeve për licencim dhe përtëritje të licencës për shofer instruktor nga pjesa teorikeNjoftim për provim për përtrirje të licencës (Ri licencimin) së ligjeruesit profesional në autoshkollaNjoftim për licencim ose përtrirje të licencësForma e aplikimit per pyetesAplikacioni per pyetes te drejtimitAplikacioni per pyetes teorikDokumentacioni për paraqitjen e provimit për licencim të ligjëruesve profesionalDokumentacioni për paraqitjen e provimit për licencim të shofer instruktoritNjoftim rreth paraqitjes së provimeve për shofer instruktorNjoftim rreth paraqitjes së provimit për licencim për pyetësNjoftim për licencim ose përtrirje të licencësForma e aplikimit - paraqitjes së provimeve për shofer instruktor, ligjerues profesional dhe seminarit për ligjeruesDOKUMENTACIONI PËR PARAQITJEN E PROVIMIT PËR PËRTRIRJE TË LICENCËS (RILICENCIM) PËR SHOFER INSTRUKTORDOKUMENTACIONI PËR PARAQITJEN E PROVIMITAnulimi i provimeve për shofer instruktor, ligjërues profesional si dhe seminarit për ligjëruesSeminar per ligjerues dhe provimi per ligjeruesUdhëzimet që duhet plotësuar për të rifilluar punën autoshkollatVendimi për lejimin e qarkullimit të linjave ndër-urbane të udhëtimit tokësor, sipas rekomandimeve dhe udhëzimeve të IKSHP-së, për fazën II të lehtësimit të masave për parandalimin dhe luftimin e COVID-19. Ndikimi i situatës së COVID 19 tek gratë dhe vajzat si dhe rekomandimet për përgjigje të ndjeshme gjinore nga UN Women & UNFPA Njoftim për ndërprerjen e paraqitjes së provimeve për ligjerues profesional dhe mbajtja e seminaritVendimet e mbledhjes së Qeverisë së Republikës së Kosovës në lidhjet me masat e ndërrmarura për parandalimin e infeksionit Corona Virus COVID - 19Kërkesë për zbatimin e vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës nr.01/07 datë 11.03.2020Njoftim për seminar për ligjerues dhe provimi për ligjerues profesional në auto shkollaNjoftim për shfuqizimin e vendimit nr. 12010 për shpalljen publike të nisjeve të lira në transportin ndër-urbanNjoftim për paraqitjen e provimit për shofer instruktor - pjesa praktikeNjoftim për provim praktik per inspektues dhe udhëheqës të automjeteveNjoftim për paraqitjen e provimit profesional për kontrollues të automjeteve dhe udhëheqësShpallje Publike për dhënien e tokës me qiraNjoftim për anulim të shpalljes së shërbimeveShpallje Publike - Për dhënien e tokës me qiraVendim për anulimin e pjesërishëm të nisjeve të lira për transport ndër-urbanVendim për shpalljen e nisjeve të lira në transportin ndër-urbanNjoftim për paraqitjen e provimit për shofer instruktor - pjesa praktikeShpallje Publike për dhënien e tokës me qiraNjoftim për mbajtjen e provimit për shofer instruktor nga pjesa teorikeNjoftim për anulim të shpalljesAnulimi i provimeve të mbajtura për ligjërues profesional për autoshkollaNjoftimi për paraqitjen e provimeve për shofer instruktor për pjesën praktikeNjoftimi për mbajtjen e provimeve për shofer instruktor nga pjesa teorikeNjoftim për trajnim për mbajtje të provimit profesional për shofer instruktorRekomandim i KomisionitNjoftim për ligjerues profesional në autoshkollëSeminar per ligjerues dhe provimNjoftimi per provim per licencim te instruktor shoferitNjoftimi per ligjerues profesional te autoshkollaveNjoftim për provimin profesional për kontrollues teknik të automjeteve dhe udhëheqës të qendrës së kontrollimit teknik të automjeteve. Shpallje - “Krijimin e mundësive lehtësuse lidhur me qarkullimin apo lëvizjen e qytetarëve për sigurinë e trafikut”Njoftim për provimin profesional për kontrollues teknik të automjeteve dhe udhëheqës të qendrës së kontrollimit teknik të automjeteveShtyhet provimi për përtrirje (Rilicencim) së ligjeruesit profesional në autoshkolla Njoftim për seminar për përtrirje të licencës së ligjeruesit profesionalNjoftim për pertrirje të licencës për ligjerues profesionalNjoftim për provimin per udheheqës dhe inspektues të automjetevePlotësim,ndryshim i vendimit për nisje të liraVendim për nisje te lira në transportin ndër-urbanNjoftim për licencim dhe përtrirje të licencës per shofer instruktorNjoftim për përtrirje të licencës për ligjërues profesional në auto shkollaNjoftim për shofer instruktor për pjesën praktikeSubvencionimi i linjave : St.A Prishtinë –Fushë Kosovë(rrethrrotullimi) –Sllatinë(mbi rreth-rrotullim)-Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari” dhe anasjelltas Njoftim për dhënie të kontratës - “Civil Works for the Upgrading section from 7.165 km to 16.95km of Milloshevë - Mitrovicë M2 Main Road Project, LOT 1” Njoftim për licencim dhe përtrirje të licencës për instruktor shoferNjoftim për shofer instruktor për pjesën praktikeNjoftim për shofer instruktor për pjesën praktikeNjoftim për përtrirje të licencës për shofer instruktorInformacion mbi skemën zbritëse të taksës së autostradës Milot-Morinë, për përdoruesit e shpeshtë të sajNjoftim për ofrimin e shërbimit me "Tiket Ngjitëse"Njoftim për përtrirje të licencës për ligjërues profesionalNjoftim për shtyerje të provimit Njoftim për provim për përtrirje të licencës (Ri licencimin) së instruktor shoferëve. Njoftim për provim - Inspektues të AutomjeteveNjoftim për provim praktik për inspektues dhe udhëheqës të automjeteveNjoftim për ndryshim të orarit Vendim per nisjet e liraPublikuar me 20.06.2018 Njoftim për përtrirje të licencës për pyetes të ngasjes Njoftim - Për paraqitjen e provimit profesional për kontrollues teknik të automjeteve dhe udhëheqës (inxhinier) të qendrës së kontrollimit teknik të automjeteveNjoftim për përtrirje të licencës për ligjerues profesionalNjoftim për përtrirje të licencës për ligjërues profesionalNjoftimi per provim dhe seminar për përtrirje te licencës së instruktor shoferitNjoftim për përtrirje të licencës për shofer instruktor Njoftim për nisjet e lira 21.03.2018Njoftim për përtrirje të licencës për pyetës të drejtimitNjoftim për seminar per shofer instruktorNjoftim për provimin për pyetës teorik për patent shoferNjoftim për përtrirje të licencës për shofer instruktor Njoftim për shtyerje të provimit për pyetës teorikNjoftim për provimin për pyetës teorikNjoftim për shtyrjen e afatit për aplikim për nisjet e lira nëpër regjione në transportin ndër-urban Njoftim për provimin për pyetës teorikNjoftim për shtyerjen e provimit për pyetës të drejtimitNjoftim për nisjet e lira Njoftim për provim për rilicencim të pyetësit të drejtimitNjoftim për kandidatin e suksesshëm - Inspektor i Transportit RrugorNjoftim për trajner në fushën e patent shoferitNjoftim për kandidatin e suksesshëm - Zyrtar për buxhet dhe financaNjoftim për provim për trajnerNjoftim për provimin kualifikues për certifikatën e trajnerit për patent shoferShpallje për avancim - Zyrtar për buxhet dhe financa Paraqitja e provimit për përtirje të licencës Trajnim për pyetës teorikNjoftim për kandidatin e suksesshëm - Zyrtar për kontrollimin e peshave boshtore Ftesë për DEBAT PUBLIK, për projektin: Zgjerimi i rrugës Nacionale N 9, Prishtinë-Pejë; Segmenti; Kijevë-Zahaq - në komunën e Pejës Ftesë për DEBAT PUBLIK, për projektin: Zgjerimi i rrugës Nacionale N 9, Prishtinë-Pejë; Segmenti; Kijevë-Zahaq - në komunën e Malishevës Ftesë për DEBAT PUBLIK, për projektin: Zgjerimi i rrugës Nacionale N 9, Prishtinë-Pejë; Segmenti; Kijevë-Zahaq - në komunën e Klinës Njoftim mbi kandadatin e suksesshëm - Zyrtar i ArkivitLista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 31.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 31.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 30.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer C për daten 26.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer CE për daten 26.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer D për daten 26.10.2017 në Ferizaj Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 31.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 25.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 24.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 25.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 25.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 24.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim teorik për patent shofer B për daten 24.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 01.11.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 31.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 31.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 30.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 30.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 24.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 25.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 24.10.2017 në Mitrovicë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Prishtinë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Prishtinë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Prishtinë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 31.10.2017 në Gjakovë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 30.10.2017 në Gjakovë  Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 27.10.2017 në Gjakovë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 26.10.2017 në Gjakovë Lista e kandidatëve për testim praktik për patent shofer B për daten 25.10.2017 në Gjakovë

Foto Galeria

Video Galeria