Punimet në Autostradën e Gjilanit

Te dashur qytetare, tani kane perfunduar permbi 70% te punimeve per Ndertimin e Autostrades se Gjilanit.  


Paralelisht, po zhvillohen punime ne te 8 (LOT-et) e kontratave ekzistuese, ku po punohet maksimalisht per Finalizimin e Autostrades. 


Autostrada e Gjilanit shume shpejte do te behet realitet, per ta gezuar te gjithe qytetaret e vendit dhe te rajonit.

Foto Galeria

Video Galeria