Njoftim për media

Prishtine

11 korrik 2023


Ju njoftojme se duke filluar nga neser 12 deri me 14 korrik 2023, do te zhvillohen punimet per asfaltimin e zgjerimit te rruges “Brahim Ademi dhe Driton Islami deri te Parku I Lirise ne Ferizaj.

Per shkak te zhvillimit te ketyre punimve, do te behet nderprerja e perkohshme e qarkullimit te autmjeteve ne keto rruge, duke filluar nga ora 8.00- 17.00.

Kerkojme nga qytetaret qe gjate ketyre diteve te shfrytezojne rruget tjera, per te qarkulluar. 

Foto Galeria

Video Galeria