Njoftim per media

 Sot ka ndodhur nje rreshqitje e dheut ne autostraden \"Ibrahim Rugova\", perkatesisht ne kilometrin e 26-te ne mes te Suharekes dhe Prizrenit, rrjedhimisht per shkaqe sigurie dhe rrezikshmerise se larte ne kete segment jemi detyruar qe ta mbyllim perkohesisht qarkullimim rrugor ne segmentin nga Suhareka deri ne Prizren, ndersa rruga nga Prizreni ne drejtim te Prishtines eshte e lire per qarkullim.


Bashke me ekipet e mirembajtjes jemi ne teren dhe jemi duke punuar vazhdimisht deri ne zhbllokimin e ketij segmenti rrugor,  duke marre keshtu te gjitha masat e duhura ne menyre qe neser ky segment te jete i lire per qarkullim. Kerkojme mirekuptimin e te gjithe qytetareve qe e shfrytezojne kete rruge, qe nga Suhareka deri ne Prizren ta shfrytezojne rrugen nacionale N25.

Foto Galeria

Video Galeria