Ministri Liburn Aliu se bashku me Ministrin e Ministrise se Puneve te Brendshme z. Xhelal Sveçla, ishim ne vizite ne komunat veriore te Republikes se Kosoves, ne Zubin Potok dhe Leposaviq

Bashke me Ministrin e Ministrise se Puneve te Brendshme z. Xhelal Sveçla, ishim ne vizite ne komunat veriore te Republikes se Kosoves, ne Zubin Potok dhe Leposaviq. 


Nga kjo vizite, pame nga afer asfaltimin e rrugeve ne Jasenovik dhe Syrigane, rruge qe do te shkurtojne levizjen e te gjithe banoreve, ne veçanti te komunitetit lokal. Po ashtu vizituam Cerajen, Koshtoven, Bistricen e Vllahise, Dedin dhe Magjeren, fshatra keto qe permes kesaj nderlidhje te rendesishme, do te kene qasje me te shpejte dhe me te lehte me komunen e Mitrovices.


Mbesim te perkushtuar ne angazhimin tone te perditshem per nje jetese me te mire per te gjithe qytetaret, ne perputhje me ligjet ne fuqi, si dhe per zhvillimin e metejshem ekonomik te vendit. 

Foto Galeria

Video Galeria