Ministri Liburn Aliu priti në takim kryetarin e komunës së Shkodrës, z. Benet Beci

 Bashke me kabinetin tim patem kenaqesine e veçante qe ta presim ne takim kryetarin e komunes se Shkodres, z. Benet Beci.


Patem nje bashkebisedim te shkelqyer, per rendesine e bashkepunimit me komunen e Shkodres, rifuqizimin e lidhjeve historike e kulturore, dhe bashkepunimin e ndersjelle per projekte ne dobi te te gjithe Shqiptareve. 


Mes tjerash, biseduam edhe per nje projekt infrastrukturor rrugor qe do te lidhe Shkodren me Gjakoven, si nje mundesi shume te rendesishme per zhvillimin e turizmit ne kete zone.

Foto Galeria

Video Galeria