Kontrollim falas të frenimit të automjeteve për Ditën Evropiane për Siguri në Rrugë

Prishtinë, 18 shtator 2018

 

Në kuadër të Ditës Evropiane të Sigurisë në Rrugë me moton “ Rrugë pa aksidente”,  Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka marrë iniciativë që  në bashkëpunim me Departamentin për Siguri Rrugore dhe Departamentin e Automjeteve,  të organizojë  testimin e frenimit të automjeteve falas për qytetarët e Kosovës.

 

Me këtë rast, të mërkurën (19.09.2018), në ora 10:00, ministri Lekaj do të ndjek nga afër procesin e kontrollimit në Qendrën e Kontrollimit Teknik “Reforma” në Shkabaj (Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë Km 3).

 

Më poshtë gjeni listën e kontrollave teknike për testimin e frenave punues, tek të cilat qytetarët mund të kryejnë këtë shërbim falas gjatë gjithë të mërkurës.

 

Nr.

QKTA

SELIA

1

“Europa AG”

Viti

2

\"TEUTA AG \"

Deçan

3

\"AUTO COMERCE \"

Bresje, Fushë Kosovë

4

\"Eng office”

Gjilan

5

\" FITORJA\"

Ferizaj

6

\"KOMETA\"

Prishtine

7

MEGA ' SH.P.K

Gjilan

8

\"Fati” shpk

Rahovec

9

“Gent Gashi B.I\"

Rahovec

10

\"YLBERI\"

Vushtrri

11

\"KOSOVA  Commerce''

Crep – Kamenicë

12

\"J.E.K''

Kamenicë

13

\"TEFA \"

Kaçanik

14

\"Eurosistem''

Gjakovë

15

\"RAFUNA''

Prishtinë

16

\"Egzon”

Pejë

17

\"REBEGI\"

Prizren

18

NIC Holding

Milloshevë

19

\"LEARTI-CENTER ' SH.P.K

Gjilan

20

KOTEK

Prishtinë

21

\" N.V.B \"

Gjilan

22

“SHPRESIMI”

Suharekë

23

REFORMA SH.P.K.

Prishtinë

24

“DIAMONDS \"

Han  Elezit

25

TOP

Shtërpce

26

Auto 05

Ferizaj

27

\"BAKI AUTOMOBILE\"

Prishtinë

28

SHPRESIMI\"

Suharekë

29

“Aragonit”

Prishtinë

30

Qkta Siqani

Prishtine

31

STAGOVA

Kaçanik


Foto Galeria

Video Galeria