Konferencë për medie

 Prishtinë,

14 shtator 2021

 

Ju njoftojmë, se nesër më 15 shtator 2021 (E Mërkurë), Ministri i MMPHI-së, z. Liburn Aliu, së bashku me përfaqësuesit e KFOR-it dhe LIMAK-ut, do të mbajë Konferencë për Media.

 

Konferenca për media do të filloj nga ora 9:30ndërsa do të mbahet në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, në ndërtesën VIP.

 

Ftojmë të gjitha mediat që të marrin pjesë në këtë konferencë.

Foto Galeria

Video Galeria