Janë hapur procedurat për dorëzimin e ofertës për ndërtimin e Rrugës Nacionale N9 Kijevë-Zahaq, përkatësisht segmenti Dollc-Zahaq

Jane hapur procedurat per dorezimin e ofertes per ndertimin e Rruges Nacionale N9 Kijeve-Zahaq, perkatesisht segmenti Dollc-Zahaq.


Segmenti i kesaj rruge ka gjatesi totale 16.27km, e ndare ne 4 lote, me buxhet te planifikuar te projektit prej rreth 46 milione €.


Kjo rruge do te ndikoje drejtperdrejt ne jeten e mijera banoreve dhe do te sherbeje per zhvillimin ekonomik te Kosoves, ne veçanti zones se rrafshit te Dukagjinit.

Foto Galeria

Video Galeria