Brenda pak javëve do të hapim procedurat për hartimin e projektit kryesor të ndërtimit të urës së re në Badovc

Punimet ne Bypass po ecin me ritme te shpejta, ku po punohet intensivisht ne asfaltim, rrjedhimisht permes kontrates se mirembajtjes investive ky Bypass do te jete i asfaltuar dhe gati per levizje te automjeteve. 


Pas formimit te Komisionit Profesional nga MMPHI, eshte bere vleresimi se ne aksin rrugor Prishtine - Gjilan, tek ura e Badovcit, e cila njeherit perballon nje fluks te larte levizjeje te automjeteve, e qe per shkak te rrezikshmerise ne aspektin e sigurise, kemi marre vendimin qe kete ure ta mbyllim perkohesisht, deri ne hartimin e projektit kryesor te ndertimit te ures se re.

Foto Galeria

Video Galeria