Angazhim maksimal që rruga Kijevë-Dollc, si një vepër e rëndësishme infrastrukturore të jetë gati sa më parë

 Angazhim maksimal qe rruga Kijeve-Dollc, si nje veper e rendesishme infrastrukturore te jete gati sa me pare, ashtu siç e kemi premtuar.


Sot, ne vazhden e vizitave qe po bejme ne rruge te ndryshme, ishim tek aksi Rrugor Kijeve-Dollc, per te pare nga afer punimet qe po zhvillohen ne kete segment shume te rendesishem. 


Jemi te lumtur qe tashme eshte vene ne rrugen e duhur me intensifikimin e punimeve, si dhe sanimin e çdo problemi eventual gjate rruges.

Foto Galeria

Video Galeria