Rexhep Kadriu

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Nënkryetar ikomunës se Gjilanit – 2014

Pronar i“Pro-Eng” - ende

 

EDUKIMI

Universiteti iPrishtinës  Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës (Arkitekt) – 1996

 

PROFILI PERSONAL                                   

I lindur më 5 -01- 1968, nëPërlepnicë të Gjilanit

I ve dhe ka 3 fëmijë

Jeton në Përlepnicë tëGjilanit 

 

Drenusha Sherifi

Asistente e zëvendësministrit Rexhep Kadriu

E-mail: [email protected]

Tel: 003820028051  

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO