Idriz Selimaj

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Zyrtar për qështjedemografike në OSBE – 2000

Epror në ShërbiminPolicor të Kosovës – 2010

Bashkëpronarë &Menagjer në N.T.H Estrada - ende

 

EDUKIMI

Fakulteti Ekonomik,Universiteti i Prishtinës (Ekonomist) – 1998

 

PROFILIPERSONAL   

 I lindur më 31-03- 1969, në Greikoc të Suharekës

I martuar dhe ka 3fëmijë

Jeton në Greikoc të Suharekës

 

 

Arbnore Bytyqi

Asistente e zëvendësministrit Idriz Selimaj

E-mail: [email protected]

Tel: 03820028596 

 

 

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO