Fehmi Mujota

EKSPERIENCA PROFESIONALE

Zëvendësministër në Ministrinë eInfrastrukturës - 2017

Ministër në Ministrinë eInfrastrukturës - 2014

Ministër në Ministrinë e Forcës sësigurisë së Kosovës - 2011

Deputet në Kuvendin e Republikës sëKosovës – 2007

Deputet në Kuvendin e Republikës sëKosovës - 2004

Kryetar i Komunës Shtimes - 2004

Drejtor i monitorimit nëDepartamentin e Administratës Lokale - 2000

Drejtor i monitorimit në Ministrinëe Pushtetit Lokal të Qeverisë së Përkohshme të Kosovës – 2000

Profesor në shkollën e mesme nëFerizaj - 1997

 

EDUKIMI

Universiteti i Prishtinës -Fakulteti Filozofik, Dega Filozofi-Sociologji – 1990

Universiteti i Prishtinës –Fakulteti Juridik, Magjistër i shkencave juridike, DrejtimiAdministrativ-Politik – 2009

 

PROFILIPERSONAL                                       

I lindur më 29 -07- 1963, nëMollopolc të Shtimes

I martuar dhe ka tre fëmijë

Jeton në Mollopolc të Shtimes

Fehmi Mujota ka qenë anëtar idelegacionit të Republikës së Kosovës në bisedimet për statusin e Kosovës nëVjenë, në grupin strategjik të bisedimeve, kurse gjatë kohës së LuftësÇlirimtare të Kosovës, ishte anëtar i Shtabit në Zonën Operative tëNerodimes 

 

Selim Ademi

Asistent i zëvendësministrit Fehmi Mujota

E-mail:

Tel: 03820028575

 

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO