Njoftim: Mbyllje e përkohshme e rrugës Nacionale N2 (Zona e Rrëshqitjes)

Prishtinë, 2 shtator 2019

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit njofton publikun se për shkak të aktiviteteve për instalime të sistemeve të automatizuara të trafikut  dhe për sigurinë publike, është e nevojshme mbyllja e përkohshme e rrugës Nacionale N2 (Zona e Rrëshqitjes), sipas datave dhe orareve të mëposhtme:

3 deri më 6 shtator 2019 – mbyllje e përkohshme 08:00 – 17:00 

 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit kërkon mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO