Lekaj e Haradinaj inspektuan punimet në autoudhën e Gjilanit

Prishtinë, 17 nëntor 2018


Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, bashkë me kryeministrin Ramush Haradinaj, të shtunën realizuan vizitë inspektuese në punimet që janë duke u zhvilluar në projektin e Autoudhës Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë.


I pari i MI-së, Pal Lekaj dhe ai i qeverisë Ramush Haradinaj, u njoftuan nga menaxherët e këtij projekti për së afërmi me progresin e arritur deri më tani. Projekti  po zhvillohet sipas dinamikës së paraparë dhe sipas specifikave të projektit.


Gjatë këtyre inspektimeve u tha se punimet po realizohen sipas planeve dinamike të parapara me kontratë dhe që kjo autoudhë do të përfundojë në kohë rekorde. Kurse sa i përket Anamoravës kryeministri Ramush Haradinaj deklaroi që Gjilani dhe Anamorva asnjëherë nuk kanë qenë më të përkrahura.


Me rastin e qëndrimit në Gjilan, ministri Pal Lekaj dhe kryeministri Ramush Haradinaj, kanë qëndruar për ngushëllime në familjen Shala të  viktimave të aksidentit të mbrëmshëm që ka ndodhur në rrugën Prishtinë-Gjilan.

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO