Sot fillojnë punimet në Dollc – Gjakovë

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, Sot e premte, (15.03.2019), merr pjesë në fillimin e punimeve në segmentin e parë të rrugës nacionale Dollc – Gjakovë.

 

Vendi: Hyrja e Gjakovës nga drejtimi i Prishtinës

 

Ora: 11:00

 

Bashkëngjitur keni edhe agjendën për këtë ceremoni.

 

Mirëpresim ekipet e juaja që të përcjellin këtë aktivitet të rëndësishëm infrastrukturor.   

Foto Galeria

Video Galeria

KOSOVO IN UNESCO